Kissa rauhoittaa videolla itkevän vauvan – taputteli hellästi päätä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläimillä on usein rauhoittava vaikutus perheen pienimpiin. Syksyllä verkossa nähtiin useampiakin videoita, joissa koirat saavat pikkuvauvan parkumisen loppumaan ulvomalla hetken aikaa itse. Tällä kertaa rauhoittajana on kuitenkin toiminut toinen nelijalkainen lemmikki.

Kotivideolla nimittäin nähdään kuinka perheen lemmikkikissa yrittää rauhoitella itkevää vauvaa. Kissa ryhtyy hieromaan tassullaan kevyesti pienokaisen päätä, jolloin tämä rauhoittuu ja ryhtyy lopulta nukkumaan tyytyväisen näköisenä. Hellyttävän videon kissa voisi olla tervetullut moneen kotiin esittelemään taitojaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat