Koira pysäytti koko lentokentän liikenteen – 12 konetta myöhästyi

Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentoliikenteessä viivästykset ovat ikävän yleinen tosiasia, mutta yleensä niiden syy on tekninen. Nyt tässä on tapahtunut poikkeus, kun kokonaisen lentokentän liikenne jouduttiin katkaisemaan sinne karanneen koiran takia.

Lentoliikenne joutui odottamaan Manchesterin lentokentällä, kun virkailijat yrittivät tavoittaa omistajaltaan pakoon lähtenyttä whippet-koiraa pitkin kiitoteitä. Jaloistaan tunnetusti nopean koiran pakomatkan takia peräti kaksitoista lentoa myöhästyi ja yksi lento jouduttiin ohjaamaan laskuun varakentälle Birminghamiin, 160 kilometrin päähän Manchesteristä.

Koira oli päässyt omistajaltaan irti lentokentän lähistöllä, josta se oli juossut täyttä vauhtia lentokentän porttien läpi kenttäalueelle. Lemmikki saatiin lopulta kiinni 40 minuutin jahtaamisen jälkeen, Manchester Evening News uutisoi.