Koripalloilija teki uskomattoman donkkauksen – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa villitsi taannoin erään lukiolaispojan donkkaus koripallo-ottelussa. Nuorukainen nimittäin loikkaa nettivideolla äitinsä yli tehden sen jälkeen näyttävän korin. Nyt eräs toinen huima donkkaus on saatu ikuistettua videokameralle.

Videolla nähdään, kuinka valkopaitainen koripalloilija lähtee kuljettamaan koripalloa kohti vastustajan päätyä. Nuorukainen yrittää tehdä korin, mutta pallo joutuu korin edustalla monien käsien kosketeltavaksi.

Lopulta pallo lentää erään pelaajan käsistä niin korkealle, että se häviää videolla näkyvistä. Sen jälkeen koria kohti lähtee juoksemaan eräs pelaaja, joka nappaa pallon tyylikkäästi itselleen ja tekee näyttävän korin. Yleisö yltyy donkkauksen jälkeen hurjiin aplodeihin.