Sharni Vinsonin bikinivartalo aiheuttaa kateutta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-elokuvissa vampyyripoika Emmettiä näyttelevä Kellan Lutz tunnetaan näyttelijäntyönsä ohella myös uskomattoman treenatusta vartalostaan. Miestähti treenasi äskettäin yli 11 kiloa lisää lihasta vartaloonsa Immortals-elokuvaansa varten.

Kellan Lutzin uutisoitiin taannoin seurustelevan Step Up 3D -elokuvasta tutun tanssijan Sharni Vinsonin kanssa. Nyt Twilight-komistuksen 28-vuotias tyttöystävä esitteli treenatun bikinivartalonsa Australian Sydneyssä sijaitsevalla uimarannalla. Katso kuvat tästä.

Hattuun ja aurinkolaseihin pukeutuneen Sharnin vartalo näyttää kuvien perusteella olevan huippukunnossa, sillä näyttelijättären kropassa ei näy yhtäkään liikakiloa. Sharni kertoi äskettäin, ettei vietä juurikaan aikaa kuntosalilla. Hänen aktiivinen elämäntyylinsä nimittäin pitää hänen kroppansa hyvässä kunnossa.

Twilight-hittielokuvissa nähdään myös toinen treenattu näyttelijäkomistus, sillä 19-vuotias Taylor Lautner keräsi taannoin 14 kiloa lihasta vartaloonsa. Hän onnistui siinä vuodessa. Lihaksikas ulkomuoto kiinnittikin heti median huomion ja tähden vartalo on äänestetty muun muuassa Hollywoodin parhaimmaksi. Lautner näyttelee Twilight-elokuvissa suurimman osan ilman paitaa, sillä hänen roolihahmonsa Jacob on ihmissusi.