Tältä näyttää odotettu Hobitti-elokuva – katso traileri

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaikkien aikojen odotetuimmaksi elokuvaksi luonnehdittu Hobitti – odottamaton matka sijoittuu Keski-Maahan, aikaan 60 vuotta ennen J.R.R. Tolkienin Taru sormusten herrasta -saagaa. Nyt elokuvan ensimmäinen traileri on julkaistu verkossa.

Elokuvassa Bilbo Reppuli lähtee eeppiselle matkalle 13 kääpiön ja heidän johtajansa Thorin Tammikilven kanssa, tavoitteenaan vapauttaa Ereborin kääpiövaltakunta, jonka lohikäärme Smaug on kauan sitten valloittanut.

Tolkienin maailmaan palaavat esimerkiksi Taru Sormusten Herrasta -elokuvista tutut näyttelijät Ian McKellen Gandalfina, Cate Blanchett Galadrielina, Elijah Wood Frodona, Andy Serkis Klonkkuna, Hugo Weaving haltijakuningas Elrondina ja Orlando Bloom Legolasina. Uusina hahmoina elokuvassa tutustutaan muun muassa Martin Freemanin Bilbo Reppuliin, Richard Armitagen Thorin Tammikilpeen, Luke Evansin Bardiin, Evangeline Lilyn Taurieliin ja Benedict Cumberbatchin Smaugiin.

Ohjaaja Peter Jackson tuotantoryhmineen kuvaa elokuvaa parhaillaan Uudessa Seelannissa. Päätösosa Hobitti – sinne ja takaisin nähdään valkokankailla joulukuussa 2013.