Sairas video julki: Teinipojat pahoinpitelivät kodittoman

Ohhoh! · Neea Jokinen

Rikollisilla ihmisillä ei tunnetusti ole kovinkaan kehuttavat älynlahjat, joten usein he joutuvat oppimaan asioita raskaimman mukaan. Nyt eräät nuoret rikolliset ovat jääneet kiinni törkeästä pahoinpitelystä julkaistuaan itse todistusaineet nettivideona.

Järkyttävällä videolla nähdään, kuinka sydämettömät teinipojat pahoinpitelevät kodittoman miehen. 20-vuotias Taylor Giresi muun muuassa potkaisee miestä kasvoihin ja vatsaan. Julmaa tekoa seurasi vierestä nuorukaisen 17-vuotias kaveri, joka kuvasi tilanteen videokameralle. Viime aikoina monet teinipojat ovat jääneet kiinni juuri itse kuvaamiensa videoiden ansiosta.Kuva: YouTube

Pahoinpitelyn jälkeen Giresi ja hänen kaverinsa poistuvat paikalta varastaen samalla kodittoman miehen polkupyörän. He myös toivottivat miehelle hyvää joulua. Poliisit saivat nuorukaiset kiinni, kun he julkaisivat teostaan videoita Youtube-palveluun. Sittemmin videot poistettiin Youtubesta niiden väkivaltaisuuden takia.Kuva: YouTube

Giresi on parhaillaan vankeudessa ja häntä odottaa syytteet muun muuassa törkeästä pahoinpitelystä sekä ryöstöstä. Pahoinpitelyn kuvannut teinipoika vapautettiin poliisiasemalta vanhemmilleen, mutta häntä syytetään osallisuudesta pahoinpitelyyn ja ryöstöön.