Adam Lambert löi naista – Miss Helsinki sai nyrkistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman kuumimpiin uutisiin on tänään lukeutunut Helsingissä viime yönä sattunut välikohtaus, jossa oli osallisena kansainvälinen supertähti ja hänen suomalainen poikaystävänsä. Molemmat pidätettiin ja kuljetettiin yöksi putkaan. Aiheesta on tänään uutisoitu ympäri maailmaa.

American Idol -kilpailusta tuttu Adam Lambert ja Suomen Big Brother -kilpailun taannoin voittanut Sauli Koskinen ajautuivat rajuun riitaan helsinkiläisen DTM-homobaarin edustalla. Miehet löivät poliisin mukaan toisiaan ja kaiken lisäksi Adam Lambert löi vielä kahta sivullista. Heistä toinen oli mies ja toinen nainen, poliisi vahvisti tänään Voicen haastattelussa.

Supertähden pahoinpitelemäksi joutunut nainen oli entinen Miss Helsinki Sofia Ruusila, MTV3 Viihdeuutiset raportoi. Ruusila oli juhlimassa julkkisparin ja niin ikään Big Brother -kilpailusta tutun miehensä Niko Nousiaisen kanssa. Ruusila kertoi viihdeuutisille, että Lambertin isku olisi ollut vahinko. Poliisi on kuitenkin kirjannut lyönnin epäiltynä lievänä pahoinpitelynä.

– Siinä on kaksi pahoinpitelyä, kun nämä ovat pahoinpidelleet toisiaan. Lisäksi on kaksi lievää pahoinpitelyä, kun Lambert pahoinpiteli väliin tullutta miestä ja naista, Petri Juvonen kertoi aiemmin Voicelle.