Poliisi Voicelle: Adam Lambertia epäillään kolmesta rikoksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen julkkistähti Sauli Koskinen ja hänen poikaystävänsä Adam Lambert ovat edelleen Helsingin poliisin hallussa pidätettyinä. Petri Juvonen Hesingin poliisista kommentoi asiaa hetki sitten Voice-radiokanavalle.

Poliisi vahvisti, että molemmat miehet ovat edelleen pidätettyinä ja kuulusteluissa. Kuulustelujen jälkeen asia siirtyy Juvosen harkintaan mahdollisia jatkotoimia varten. Siinä vaiheessa hän päättää saamiensa tietojen perusteella miten asian käsittely jatkuu ja miten esitutkintaa mahdollisesti jatketaan.

Juvonen uskoo kuitenkin, että molemmat miehet pääsevät jo tänään iltapäivällä vapaaksi. Jatkossa tapaus voi päätyä vielä syyttäjälle ja siitä edelleen käräjäoikeuteen. Poliisi ennakoi, että rikoksista ei seuraisi sakkoa suurempaa rangaistusta. Viranomaiset tutkivat parhaillaan neljää epäiltyä rikosta, joista kolmessa Lambert on epäiltynä.

– Ne on kaikki nää neljä rikosnimikettä tässä samassa ilmoituksessa. Siinä on kaksi pahoinpitelyä, kun nämä ovat pahoinpidelleet toisiaan. Lisäksi on kaksi lievää pahoinpitelyä, kun Lambert pahoinpiteli väliin tullutta miestä ja naista, Petri Juvonen kertoi Voicelle.