Maalivahti potki maassa makaavaa katsojaa kesken jalkapallo-ottelun

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Jääkiekko-otteluissa nähdään usein rajujakin fyysisiä yhteenottoja, kun pelaajat käyvät toistensa kimppuun. Samanlaista kulttuuria ei ole jalkapallossa, mutta nyt hollantilainen maalivahti Esteban Alvarado on kuitenkin pahoinpitellyt rajusti katsojan kesken ottelun Hollannissa.

Amsterdam Arenalle ottelua katsomaan saapunut katsoja ryntäsi luvattomasti pelikentälle, jolloin maalivahti sai pysäytettyä miehen potkaisemalla tätä. Se ei kuitenkaan riittänyt, sillä Alvarado jatkoi maassa jo makaavan katsojan potkimista kunnes toiset pelaajat tulivat hätiin.

Maalivahti sai kaksi kovaa potkua perille saakka ja hänet poistettiin ottelusta punaisella kortilla heti välikohtauksen jälkeen. Katsojat eivät sulattaneet tuomarin ratkaisua ja osa katsojista poistui katsomosta heti tuomion jälkeen. Katso video tästä (video on sittemmin poistettu).