Masturboinnin ME-tulos: 9 tuntia ja 58 minuuttia! Katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla tehdään lähes päivittäin uusia maailmanennätyksiä, joista pitää listaa esimerkiksi Guinnessin ennätyskirja. Vuonna 2008 Japanissa nimettiin masturboinnin maailmanmestari, jonka ennätystulos ihmetyttää edelleen.

Masanobu Sato nimittäin teki ennätyksen masturboimalla lähes kymmenen tuntia putkeen. Nyt japanilaismies avautui päivärutiineistaan uutisvideolla. Tokiossa asuva Masanobu muun muuassa aloittaa päivänsä masturboimalla kahden tunnin ajan olohuoneessa. Mies ”hoitelee itseään” myös tyttöystävänsä edessä.

Kuva: YouTube

– Tyttöystävääni ei kiinnosta kovinkaan paljon seksi. Hän ei halua harrastaa seksiä vain tyydyttääkseen tarpeeni. Masturboin aina silloin, kun haluan vapauttaa haluni, japanilaismies kertoo hulvattomalla nettivideolla.

Mies muun muuassa masturboi silloin, kun hänen tyttöystävänsä tekee ruokaa tai katsoo televisiota. Tyttöystävä pitää Masanobun masturbointia kuin harrastuksena. Naisen mukaan hänen poikaystävänsä panostaa todella paljon itsensä tyydyttämiseen. Joskus tyttöystävä myös auttaa rakastaan ottamalla aikaa kännykällään Masanobun masturbointisessioista.