Vampyyrilesbo tappoi miehen ja joi tämän verta – vapautui vankilasta

Ohhoh! · Neea Jokinen

Viihdemaailmassa eletään parhaillaan vampyyrien vallankumousta. Nuo salaperäiset verenimijät ovat nousseet suureen suosioon huippusuosittujen elokuva-, televisio- ja kirjasarjojen myötä. Äskettäin myös tosielämässä paljastui hirvittävä tapaus, jossa mies joi vaimonsa verta kolme vuotta.

Nyt Herald Sun -uutisoi, että 19 vuotta vankilassa virunut vampyyritappaja Tracey Wigginton on päässyt vapaaksi. Tracey tappoi vuonna 1989 47-vuotiaan työmiehen Edward Baldockin puukottamalla tätä 27 kertaa. Nainen oli ensin houkutellut miehen autoon, missä hän väitti harrastavansa tämän kanssa seksiä. Tapettuaan miehen lesbona elävä Tracey joi miehen verta.

Vampyyritappajaksi nimetty Tracey on yrittänyt päästä ehdonalaiseen vapauteen vuosittain vuoden 2002 jälkeen. Hänen hakemuksensa on kuitenkin tähän päivään mennessä jokaikinen kerta hylätty. Vuonna 2010 hän väitti hakemuksessaan, ettei pysty enää ikinä satuttamaan ketään selkävaivojensa ja polvivammansa takia.