Tässä ne nyt on: Vuoden 2011 YouTube-hitit samassa paketissa: ”Tässä menee loppupäivä”

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vuosi 2011 lähestyy pian loppuaan, ja samaan aikaan kulunutta vuotta ynnätään yhteen monin tavoin. Äskettäin eräs amerikkalainen komediasivusto julkaisi verkossa kuluneen vuoden hauskimpia kepposia videokoosteen merkeissä.

Nyt verkossa on julkaistu hulvaton ja massiivinen videokooste, jossa nähdään vuoden 2011 videohittejä. Videogum-sivuston julkaisemalla videolla nähdään muun muuassa nettihitiksi noussut video vanhuksista, jotka käyttävät ensimmäistä kertaa webkameraa.

Sivuston julkaisemalla koosteella nähdään myös poptähti Rebecca Blackin Friday-kappaleen musiikkivideo. Internetsensaatioksi noussut Black onkin ollut yksi kuluneen vuoden puhutuimmista henkilöistä. Myös räppäri Nicki Minajin Super Bass -coverilla ihastuttaneet pikkutytöt nähdään videokoosteessa.