Katie Price jätti housut kotiin ja lähti juhlimaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kohujulkkis ja realitytähti Katie Price hankki taannoin kotiinsa huippuluokan hälytysjärjestelmät kidnappausuhan takia. Povipommi kertoi ottaneensa rajun uhkauksen vakavasti ja halusi taata suojatun ja turvallisen ympäristön perheelleen.

Aiemmin usein hyvinkin rohkeissa asuissa juhlinut povipommille Jordan on sittemmin pyrkinyt pukeutumaan hieman konservatiivisemmin. Nyt hänet on kuitenkin jälleen ikuistettu niukassa asussa, kun Katie biletti ilman housujaan Lontoossa. Povipommi nautti jouluisista bileistään ystäviensä kanssa May Fair -hotellin baarissa eilen illalla.

Viime päivinä 33-vuotiaan povipommin on kerrottu lämmittelevän suhdettaan kahden lapsensa isään Peter Andreen. He nimittäin viettävät joulun ja uuden vuoden yhdessä jälkikasvunsa kanssa. Samalla brittilehdet ovat vihjailleet, että pari olisi palaamassa taas yhteen. Julkkisparilla on kuusivuotias Junior-poika ja neljävuotias tytär Princess. Pricella on myös yhdeksänvuotias Harvey-poika jalkapalloilija Dwight Yorken kanssa.

Katie Price, syntymänimeltään Katrina Amy Alexandria Alexis Infield, on seurustellut lyhyesti muun muuassa urheilutähtien Teddy Sheringhamin ja Dwight Yorken kanssa ja ollut naimisissa poptähti Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Hänen seurustelusuhteensa brittilaulaja Dane Bowersiin päättyi traagisesti, sillä Price teki abortin saatuaan selville Danen pettäneen häntä.