Maailmankirjat sekaisin: Kissa hyökkäsi ketun kimppuun

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien talojen pihoissa nähdään vahtikoiria, jotka pitävät huolen siitä, että pihalle ei eksy kutsumatonta vieraita. Harvemmin pihoilla vahtia pitävät kissat, mutta nyt sellaisesta tapauksesta on saatu poikkeuksellista kuvamateriaalia.

Kamchatkan luonnonsuojelualueella Venäjällä sijaitsevan omakotitalon pihaa vahtii nimittäin peloton kissa, jonka ego on valtavan kokoinen. Sioma-niminen kissa on ottanut yhteen myös itseään useita kertoja suurempien petojen kanssa.

Nyt sen omistaja, valokuvaaja Sergey Krasnoshchokov, on saanut ikuistettua kuviksi harvinaislaatuisen tilanteen, jossa kissa hyökkäsi sitä vaanineen nälkäisen ketun kimppuun. Kettu oli napsaisemassa kissasta huikopalaa, mutta sepäs ei onnistunutkaan, kun kissa näytti ketjulle taivaan merkit. Katso kuvasarja tästä.