Ohhoh, sammakko osaa pelata kännykkäpeliä! Katso huima video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka kissoille on lanseerattu oma iPad-peli, jossa niiden tulee seurata ja saada kiinni ruudulla vilahteleva punainen täplä. Viime viikolla verkossa ihastutti The Ant Crusher -kännykkäpeli, jota lisko osasi pelata kuin vanha tekijä.

Kyseessä täytyy olla maailman yksinkertaisin mobiilipeli, koska esihistoriallinen liskokin osaa sitä pelata. Viimeistään nyt tämä fakta on varmistunut, sillä toisella nettivideolla aivan samaa peliä pelaamassa nähdään myös suurikokoinen härkäsammakko.

Kaiken lisäksi sammakko selvästikin tietää mitä pelissä tulee tehdä ja menestyykin siinä varsin hyvin. Lopulta se nimittäin turhautuu feikkisammakoihin ja päättää kostaa huijaamisensa puremalla omistajaansa sormeen.