Suomalaisbändin esiintyminen valittiin parhaaksi Saksassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen musiikkiviennin kirkkaimpiin menestyjiin kuuluva Sunrise Avenue on saavutti äskettäin uusia myynnilliä merkkipaaluja, kun single Hollywood Hills myi kultaa Ruotsissa ja albumi Out Of Style kultaa Saksassa.

Monen Euroopan maan lisäksi myös Ruotsissa Hollywood Hills on ollut yksi vuoden suurimmista hiteistä. Nyt Sunrise Avenuen kyseisen kappaleen live-esittäminen suositussa Morgenmagazin-ohjelmassa on valittu suuren saksalaisen ARD-televisiokanavan vuoden parhaaksi keikaksi. Keski-Euroopassa huippusuosiosta nauttiva suomalaisyhtye voitti äänestyksen ylivoimaisesti. Katso voitokas esiintyminen tästä.

Yhtyeen ja kappaleen suosiosta kertoo se, että YouTubessa Hollywood Hills -video on kerännyt yli viisi miljoonaa katselukertaa. Kappale onkin noussut Sunrise Avenuen uran suurimmaksi hitiksi ja sille on jaettu edellä mainittujen jalometallilevyjen lisäksi kultaa myös Sveitsistä ja Itävallasta. Out Of Style -albumin myynti lähentelee Suomessa jo platinarajaa.

Saksassa Sunrise Avenuen suosio on noussut entisestään kuluvan vuoden aikana, keikkapaikat ovat vaihtuneet suurempiin ja aikaisemmin tänä vuonna Hollywood Hills löysi tiensä jo yli 300.000 saksalaisen kotiin, singlelle jaettiin platinalevyt yhtyeen loppuunmyydyn keikan yhteydessä Kölnissä. Uuden I Don’t Dance -singlen huiman suosion myötä myös albumin myynti on saavuttanut kultarajan Saksassa, sitä on myyty reippaasti yli 100.000 kappaletta.