Törkeä kissa pudotti kaverinsa tikkailta – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eläinystäviemme temmellyksistä julkaistaan lähes päivittäin verkkoon videoita. Aika ajoin saadaan myös ikuistettua eläinten tekemiä kepposia. Nyt eräs kiusanhenki päätti antaa uteliaalle kissakaverilleen melkoisen vauhdikkaan syöksyn.

Nettivideolla nimittäin nähdään, kuinka eräs kissa pudottaa kissanpennun tikapuilta. Suloinen kissanpentu tutkii aluksi tikapuita luukun suuaukolla. Sen jälkeen kisuli uskaltautuu ottamaan pari askelta alaspäin tikapuilla.

Toinen kissa seuraa kissanpennun toimia vierestä, kun yhtäkkiä päättääkin vauhdittaa kaverinsa tutkimusretkeä. Tyynenä luukun vierellä istunut kissa nimittäin läimäyttää yhtäkkiä kissanpentua takamukselle. Pieni karvaturri putoaakin tikapuilta kovan rytinän saattelemana.