Adam Lambert noloissaan kaatokännistään Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu laulajatähti Adam Lambert nousi pari päivää sitten Suomesta otsikoihin ympäri maailmaa, kun hän vietti keskimääräistä railakkaamman bileillan Helsingissä suomalaisen poikaystävänsä kanssa.

Adam Lambert ja poikaystävä Sauli Koskinen juhlivat helsinkiläisessä yökerhossa, jossa heille tuli riitaa. Lopulta julkkispari ohjattiin ulos, ja ravintolan ulkopuolella riita paisui jo tappeluksi. Lopulta poliisi pidätti molemmat ja kuljetti heidät putkaan ja kuulusteluihin.

Eilen Lambert kirjoitti Twitter-blogissaan tapauksesta. Hän totesi, että väkivaltaan ei tule suhtautua kevyesti ja myönsi olevansa nolostunut tapahtuneesta. Lisäksi hän totesi, että ei ole lyönyt ketään, vaikka poliisi epäili häntä aiemmin pahoinpitelystä.

Adam ja Sauli pääsivät vapaaksi jo seuraavana päivänä, eivätkä he poliisin ilmoituksen mukaan saa lisäseuraamuksia. Poliisi kuitenkin kertoi aiemmin, että Lambertia epäiltiin pahoinpitelystä ja kahdesta lievästä pahoinpitelystä. Koskista epäiltiin pahoinpitelystä. Nyt syytteitä ei kuitenkaan ole tulossa kummallekaan.