Kauhea kankkunen 2 oli liikaa Louis Vuittonille – leffayhtiö oikeuteen

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman parhaaksi komediaelokuvaksi viime vuonna äänestetyn Kauhea kankkunen -leffan jatko-osassa nähtiin kohtaus, jossa näyttelijä Zach Galifianakisin roolihahmo ihmettelee lentokentällä Louis Vuittonin laukkuja.

Nyt kohtaus on aiheuttanut suuren riidan, kun kävi ilmi, että elokuvassa käytetyt laukut eivät olleetkaan aitoja Louis Vuittoneja, vaan Diophy-yhtiön valmistamia kopioita. Kaiken lisäksi laukkujen nimi lausunttiin tahallaan väärin.

Nyt Louis Vuitton on haastanut elokuvayhtiö Warner Brosin oikeuteen tavaramerkkinsä maineen oikeudettomasti hyväksikäytöstä ja arvon heikentämisestä. Luksuslaukkuja valmistava yhtiö vaatii saada osuuden elokuvan tuotosta, The Guardian -lehti uutisoi. Jatko-osa on tähän mennessä tuottanut 581 miljoonaa dollaria.