Marisa Millerin yllättävä laihdutuskikka – alastomuus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Marisa Miller äänestettiin viime vuonna Askmen.com -julkaisun lukijoiden toimesta maailman toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi. Sittemmin FHM-lehden lukijat äänestivät hänet myös maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Marisa Miller on tänä vuonna viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta. Nyt kaunotar on kuitenkin paljastanut oman dieettinsä salaisuuden. Hän kertoi nimittäin pysyvänsä hoikkana muotinäytöksiä varten syömällä alastomana.

– Järkevässä syömisessä on olennaista, että on tietoinen omasta vartalostaan. Helpoita se on kun vartalon näkee. Kun haluan pudottaa painoa minä puen ylleni vähemmän. En usko, että haluaisin syödä lautasellisen nachoja alastomana, Marisa Miller kertoi Women’s Health lehdelle.

Harley Davidson -moottoripyörämerkin näyttävissä mainoskuvissakin poseerannut kaunotar Marisa Miller poseerasi taannoin alastomana Marc Jacobsin hyväntekeväisyyskampanjassa. Kyseisessä Protect The Skin You’re In -kampanjassa on aikaisemmin nähty muiden muassa jalkapallovaimo Victoria Beckham ja huippumallit Heidi Klum ja Naomi Campbell.