Näin käy kun Joulupukki juo liikaa glögiä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulupukki on hiljalleen saamassa kuluvan vuoden lahjakierrostaan käyntiin, kun näyttävä porovaljakko jakaa parhaillaan iloa kilteille lapsille Aasiassa ja lähestyy samalla Suomea. Nyt on siis hyvä aika katsastaa miten käy silloin, kun Joulupukki ei käyttädy odotetulla tavalla.

Amerikkalainen verkkosivusto on koonnut joulun kunniaksi verkkosivuilleen hulvattoman kuvakoosteen tilanteista, joissa pukittelu ei ole mennyt aivan odotetulla tavalla.

Kuvakoosteessa Joulpukki nähdään muiden muassa pidätettynä, itsensäpaljastanaja, strippibaarissa, itkettänässä lapsia ja tekemässä tarpeitaan savupiippuun sekä upeampiakin juhlajuomia liikaa nauttinutta ja siksi sammunutta punanuttua. Videolla sen sijaan nähdään kuinka pukki poistuu työpaikalta liikuttuneessa tilassa pitkän kiertueen jälkeen.