Rachel Maddow paljasteli rannalla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisio- ja radiotähti Rachel Maddow on suomalaisille vielä kovin tuntematon nimi, mutta kotimaassaan homoseksuaaliksi tunnustautunut naistähti tunnetaan homoliittojen puolestapuhujana. Viihdelehtien otsikoissa häntä kuitenkin harvemmin nähdään.

Nyt Rachel Maddow on joutunut otsikoihin, kun hänestä vuosia sitten kuvattu video on päätynyt julkisuuteen. Siinä Madow nähdään nauttimassa naisystävänsä kanssa aurinkoisesta vapaapäivästä rannalla Miamin South Beachillä. Yläosattomissa ja lähes alaosattomissakin ollut Rachel kuvattiin samalla videolle peppu käytännössä paljaana, eikä neitokainen luonnollisesti ollut siitä kovinkaan tyytyväinen.

38-vuotias amerikkalainen Rachel Maddow on avoimen homoseksuaali mediatähti, joka on tullut Yhdysvalloissa tunnetuksi erityisesti televisiotähtenä juonnettuaan omaa nimeään kantavaa The Rachel Maddow Show -ohjelmaansa MSNBC-kanavalla. Television lisäksi Maddow emännöi myös radiossa samannimistä ohjelmaa.