Zoe Kravitz bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien pop- ja rocktähtien jälkikasvu on valloittanut viime vuosina julkkismaailmaa, kun osa heistä on jatkanut viihdealalla ja monet muut aloittaneet uran mallibisneksessä. Eräs heistä on Zoe Kravitz, joka on julkkispari Lenny Kravitzin ja Lisa Bonetin tytär.

Nyt Zoe Kravitz on ikuistettu nauttimassa vapaa-ajastaan rannalla Miamissa yhdessä poikaystävänsä Penn Badgleyn kanssa. Zoe oli pukeutunut asianmukaisesti pieniin bikineihin, ja hänet kuvattiin myös kuhertelemassa poikaystävänsä kanssa romanttisesti uima-altaassa.

23-vuotias Zoe Kravitz on tehnyt monipuolista uraa laulajana, näyttelijänä ja mallina. Hänen ensimmäinen merkittävä elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 2007 elokuvassa The Brave One yhdessä Jodie Fosterin kanssa. Sittemmin Zoe on tähdittänyt myös televisiosarjaa Californication ja elokuvaa X-Men: First Class.