Ashley Tisdale julkaisi pikkuhousukuvansa netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale vietti leffasarjan jälkeen hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta on sittemmin taas aktivoitunut työrintamalla.

Ashley Tisdalen kerrottiin pari viikkoa sitten eronneen parin vuoden seurustelun jälkeen tuottaja Scott Speeristä ja olevan jälleen sinkku. Eron syyksi kerrottiin yhteisen ajan puute työkiireiden takia. Nyt kaunotar on julkaissut Twitter-blogissaan uuden kuuman kuvan, jolla sinkkumiesten mielenkiinto varmasti herää.

Kuva: Twitter

Tisdalen entinen poikaystävä on ohjannut musiikkivideoita muun muuassa Paris Hiltonille, Jordin Sparksille, David Archuletalle ja Blake Sheltonille. Tisdale kertoi taannoin ihailevansa miehessä luonnetta eikä niinkään ulkonäköä.

Ashley Tisdale on yrittänyt viime aikoina ottaa pesäeroa teinielokuviin, jotka tekivät hänestä tähden. Nuori kaunotar julkaisee Twitter-blogiinsa faniensa iloksi aktiivisesti myös valokuvia keikkamatkoiltaan. Ashley yrittää parhaillaan saada jalansijaa Hollywoodissa, mutta hän pelkää suosittujen teinileffojen taakan vaikuttavan hänen työmahdollisuuksiinsa. Siitä huolimatta hänen on kerrottu saaneen lupaavia roolitarjouksia.