Leonardo DiCaprio pokasi uuden supermallin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Heatherton lienee useimmille suomalaisille vielä uusi tuttavuus, mutta Yhdysvalloissa nuori kaunotar on tehnyt jo varsin menestyksekästä malliuraa, joka on noteerattu laajasti myös viihdelehdissä. Nyt hän on napannut käsipuoleensa todellisen supertähden.

Victoria’s Secret -malli Erin Heatherton, oikealta nimeltään Erin Heather Bubley, on poseerannut calwalkien lisäksi myös rohkeissa mallikuvissa. Nyt hänet on bongattu Hollywood-tähti Leonardo DiCaprion seurassa. Leonardolla on ollut jo pitkään taipumus tapailla supermallia toisensa jälkeen, ja nyt Erin näyttää päässeen supertähden uudeksi kullaksi. Erin ja Leonardo kuvattiin tällä viikolla romanttisella kävelyllä Australiassa, jossa DiCaprio on kuvaamassa seuraavaa elokuvaansa.

22-vuotias Erin Heatherton löydettiin malliuralla varsin klassisella tavalla, kun mallitoimisto rekrytoi hänet listoilleen Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa ja toiminut vuosina 2008 – 2009 myös Victoria’s Secretin mallina.