Rihanna oksensi keikalla yleisön silmien edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadosilla varttunut poptähti Rihanna nimettiin taannoin vuoden 2011 seksikkäimmäksi naiseksi. Seksikkyydellään runsaasti palstatilaa saava supertähti poseerasi äskettäin rohkeissa promokuvissa ja tuore musiikkivideo We Found Love on sekin poikkeuksellisen rohkea.

Rihanna poseerasi äskettäin Esquire-lehdelle täysin alastomana. Nyt 23-vuotiaan poptähden kerrotaan joutuneen noloon tilanteeseen konsertissaan Portugalissa. Lissabonin Atlantico Arenalla esiintynyt supertähti juoksi nimittäin yllättäen huonovointisena lavalta kesken What’s My Name -kappaleensa. Yrityksestään huolimatta Rihanna ei kuitenkaan ehtinyt yleisön näkymättömiin kun hän jo oksensi. Pian tanssijoita saapui hänen tuekseen. Myöhemmin Rihanna vahvisti tapahtuneen Twitter-päivityksessään.

Räväkästä imagostaan tunnettu Rihanna poseerasi äskettäin seksikkäänä Talk That Talk -albuminsa promokuvissa. We Found Love -musiikkivideo aiheutti äskettäin närää myös sosiaalityöntekijöiden keskuudessa. Raiskauksien uhrien kriisikeskuksen mielestä video on häpeänpilkku. Heidän mielestään raju materiaali näyttää väärää kuvaa naisten asemasta. Videolla Rihanna riitelee muun muuassa rajusti hänen poikaystäväänsä näytelleen Dudley O’Shaughnessyn kanssa.