Justin Bieber yllätti keikalla pikkusiskonsa kanssa – katso video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber joutui äskettäin arestiin törsäämisensä takia. Poplaulajan Pattie-äiti määräsi pojalleen rangaistuksen, koska tämä osti 160.000 dollarin arvoisen erikoisvalmisteisen Range Rover -maasturin heräteostoksena.

Justin Bieber esiintyi äskettäin Yhdysvaltojen presidentille Barack Obamalle Washingtonissa. Nyt 17-vuotias poptähti esiintyi kotimaassaan Kanadassa Home for the Holidays -konsertissa. Yleisö sai nähdä Bieberin keikalla melkoisen yllätyksen, kun poptähti toi lavalle kolmevuotiaan Jazmyn-pikkusiskonsa.

Videolla nähdään, kuinka Bieber juttelee sylissään istuvan Jazmynin kanssa mikrofoniin. Suloinen pikkusisko kertoo pian haluavansa laulaa yleisölle isoveljensä Baby-megahitin. Sen jälkeen pikkusisko laulaa sulosävelmiä ja näyttää jopa osaavan suurimman osan kappaleen sanoista.

Justin Bieber ryvettyi äskettäin seksiskandaalissa, kun hänen väitettiin harrastaneen seksiä 20-vuotiaan faninsa kanssa ja olevan tämän nelikuukautisen poikavauvan isä. Skandaalin aiheuttaneen kohufanin Mariah Yeaterin mukaan he harrastivat seksiä tähden konsertin takahuoneessa Los Angelesin Staples-areenalla. Kohufani kertoi, ettei Bieber halunnut käyttää kondomia, koska yhdyntä oli popparille ensimmäinen. Naisen mukaan teinitähti oli myös nolostunut, koska seksi kesti vain 30 sekuntia.