One Direction poltti jättisumman tyttöystävien joululahjoihin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Stara haastatteli One Direction -yhtyettä viime kuussa. Kuuntele haastattelu tästä.

Äkillisen suursuosion myötä teinipopparien tilipusseihin onkin kertynyt jo sievoisia summia. Nyt yhtyeen jäsenten kerrotaan törsänneen rahojaan tyttöystäviensä ja läheistensä joululahjoihin. 20-vuotias Louis Tomlinson nimittäin osti mallityttöystävälleen Eleanorille muun muuassa ajotunteja, Mulberry-merkkilaukun sekä romanttisen lomamatkan.

18-vuotias Liam Payne muisti tanssijakultaansa kauniilla kellolla, kun taas poppari Zayn Malikin kerrottiin ”räjäytteen budjettinsa” joululahjaostoksilla. Yhtyeen suosituimpiin tähtiin lukeutuva Harry Styles osti äidilleen kalliin laukun ja pikkusiskolleen iPadin.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.