Disney-vitsi oli liikaa – raju sensuuri iski! Tässä kohuttu kohtaus

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Demi Lovato nousi kansainvälisesti tunnetuksi Disneyn Camp Rock -elokuvien myötä. Texasissa varttunut teinitähti onkin nykyään yksi viihdemaailman seuratuimpia kaunottaria. Vuonna 2010 Lovato kirjautui vieroitushoitoon hermoromahduksensa takia.

Tänä jouluna 19-vuotias entinen Disney-tähti nousi otsikoihin haukuttuaan rajusti entisen työnantajansa. Syömishäiriöstä itsekin kärsinyt Demi raivostui nähdessään kuinka eräässä Disney-ohjelmassa vitsailtiin nuorten tyttöjen syömishäiriöstä. Disney otti kritiikistä nopeasti vaarin ja poisti kyseisen jakson kokonaan ohjelmistosta.

Demi kiertää parhaillaan Yhdysvaltoja Unbroken-kiertueensa merkeissä. Hänellä on käynyt kiertueella jo useita noloja mokia. Äskettäin Demi nimittäin vilautti vahingossa nänninsä yleisön nähtäväksi. Teinitähti myös repäisi vahingossa hiuslisäkkeensä päästään kesken tanssiesityksen.

Demi Lovato on puhunut julkisuudessa avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan. Hän hakeutuikin vieroitushoitoon muun muuassa itsetuhoisen käytöksen takia. Ennen näyttävää hermoromahdustaan teinitähden kerrottiin lyöneen taustatanssijaansa kasvoihin. Väkivaltainen käytös saikin Lovaton viimein hakemaan apua ongelmiinsa.