Candice Swanepoel kuvattiin bikineissä beachilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläafrikkalainen mallikaunotar Candice Swanepoel on noussut yhdeksi kuumimmista huippumalleista. Victoria’s Secret -malli oli taannoin otsikoissa langanlaihan olemuksensa vuoksi. Sittemmin hän on saanut hieman lisää elopainoa.

Vaalea kaunotar on tällä hetkellä yksi maailman seuratuimpia malleja, ja hänellä on miljoonia miespuolisia faneja. Nyt mallikaunotar tuo tuoreilla mallikuvillaan aurinkoa Suomenkin synkkään ja myrskyiseen talvikeliin.

Candice Swanepoel sai kritiikkiä langanlaihasta vartalostaan, mutta hän on viime aikoina esiintynyt paljon terveemmän näköisenä. Hän oli taannoin kuvankäsittelystä syntyneen kohun keskiössä, kun neitokaisen anorektista vartaloa oli ”lihotettu” kuvankäsittelyllä. Itse julkaisemillaan nettikuvilla kaunotar vahvisti, ettei luonnonkauniit kasvot juuri kuvankäsittelyä kaivanneet.

22-vuotias Candice Swanepoel aloitti mallinuransa jo 15-vuotiaana. Nousujohteisen uransa aikana Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue-lehden kansia sekä poseerannut Niken mainoksissa. Taannoin kaunotar pääsi myös Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle sijalle 10 reilun kahden miljoonan euron vuosituloillaan.