Leonardon uusi mallityttöystävä Erin vetää hiljaiseksi – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Heatherton lienee useimmille suomalaisille vielä uusi tuttavuus, mutta Yhdysvalloissa nuori kaunotar on tehnyt jo varsin menestyksekästä malliuraa, joka on noteerattu laajasti myös viihdelehdissä. Nyt hän on napannut käsipuoleensa todellisen supertähden.

Victoria’s Secret -malli Erin Heatherton, oikealta nimeltään Erin Heather Bubley, on poseerannut calwalkien lisäksi myös rohkeissa mallikuvissa. Viime päivinä hänet on bongattu Hollywood-tähti Leonardo DiCaprion seurassa Australiassa, jossa DiCaprio on kuvaamassa seuraavaa elokuvaansa. Nyt Erin nähdään poseeraamassa huimassa asussa, jossa on sekoitettu joulu- ja enkeliteemoja.

22-vuotias Erin Heatherton löydettiin malliuralla varsin klassisella tavalla, kun mallitoimisto rekrytoi hänet listoilleen Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa ja toiminut vuosina 2008 – 2009 myös Victoria’s Secretin mallina.