Jennifer Hudson kuihtui lähes tunnistamattomaksi

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulajatähti Jennifer Hudson on ollut kuluneen vuoden aikana viihdelehtien otsikoissa lähinnä painonpudotuksensa merkeissä. Aiemmin rehevänä tunnettu Hudson on nimittäin pudottanut painoaan lähes 40 kilon verran.

Terveydestään ja hyvinvoinnistaan huolehtiva Hudson on perustanut myös oman laihdutusklinikan. Nyt 30-vuotias laulajatähti poseeraa Weight Watchers -yrityksen mainosvideoilla huimasti laihtuneena. Mainosvideolla nähdään, kuinka näyttävän muodonmuutoksen kaunotar on tehnyt. Videon perusteella Hudson näyttää muuttuneen lähes uudeksi ihmiseksi, sillä tähden uusi ulkomuoto on kaukana siitä, miltä laulaja näytti pari vuotta takaperin.

Dreamgirls-elokuvan roolistaan palkittu tähti ryhtyi laihduttamaan sen jälkeen, kun hän oli synnyttänyt esikoisena David Juniorin vuonna 2009. Hän kertoi jättäneensä ruokavaliostaan kaikki kaloripommit ja keskittyneensä terveellisiin ruokiin. Hän kuitenkin myöntää, että tulokset eivät ole pysyviä, ellei ruokavalio pysy kunnossa myös jatkossa.