Perheenisä löysi jättisumman käteistä rahaa kirjekuorista

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Moni on varmasti joskus pistänyt taskuunsa esimerkiksi kadunvarrelta löytyneen kolikon tai setelin. Kunnon kansalaiset eivät kuitenkaan kajoa maasta löytyneiden lompakkojen sisältöön, vaan palauttavat ne esimerkiksi poliisille.

Nyt eräs coloradolainen mies on osoittanut kunnon kansalaisen merkkejä palauttamalla suuren rahasumman takaisin omistajalleen. Hän nimittäin löysi lentokentällä maasta 8.000 euroa ja palautti ne oikealle omistajalleen. Mitch Gilbert löysi Las Vegasin lentokentältä kaksi kirjekuorta ja otti ne mukaansa. Mies kuitenkin huomasi kotona, että kirjekuorien sisällä oli rutkasti seteleitä.

KUSA-televisiokanavan mukaan perheenisä halusi palauttaa rahat, koska hän halusi näyttää tyttärelleen, että se on ”oikein ja rehellisin tapa”. Gilbert otti yhteyttä lentokentälle ja sai tietää, että joku oli ilmoittanut kyseisen rahasumman kadonneeksi. Perheenisä palautti rahat texasilaiselle miehelle, joka oli voittanut ne Las Vegasin kasinolla ja pudottanut ne vahingossa lentokentän lattialle.