Rihanna hipelöi alapäätään rohkealla videolla – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Barbadosilla varttunut poptähti Rihanna nimettiin taannoin vuoden 2011 seksikkäimmäksi naiseksi. Seksikkyydellään runsaasti palstatilaa saava supertähti poseerasi äskettäin rohkeissa promokuvissa ja tuore musiikkivideo We Found Love on sekin poikkeuksellisen rohkea.

Rihanna julkaisi joulun aikaan You Da One -kappaleensa musiikkivideon. Blondiksi hiuskuontalonsa muuttanut poptähti esiintyykin jälleen kerran todella rohkeana musiikkivideollaan. Laulaja nimittäin kouraisee videolla useaan otteeseen alapäätään. Rihanna esiintyy videolla muun muuassa verkkoasussa ja rintaliiveissä.Kuva: YouTube

Räväkästä imagostaan tunnettu Rihanna poseerasi äskettäin seksikkäänä Talk That Talk -albuminsa promokuvissa. We Found Love -musiikkivideo aiheutti äskettäin närää myös sosiaalityöntekijöiden keskuudessa. Raiskauksien uhrien kriisikeskuksen mielestä video on häpeänpilkku. Heidän mielestään raju materiaali näyttää väärää kuvaa naisten asemasta. Videolla Rihanna riitelee muun muuassa rajusti hänen poikaystäväänsä näytelleen Dudley O’Shaughnessyn kanssa.