Selostaja onnettomuudessa suorassa lähetyksessä – kuulijat järkyttyivät

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suorissa lähetyksissä voi sattua mitä tahansa, ja usein niissä sattuukin aikamoisia kommelluksia. Nyt Britanniassa on noussut jälleen otsikoihin viime kesänä sattunut tapaus, jossa radioselostaja joutui erikoiseen onnettomuuteen kesken suoran lähetyksen.

Kriketti on tunnetusti yksi maailman verkkaisimmista peleistä, ja sen selostaminen radioon on siten aikamoinen taitolaji. Englantilainen Edward Bevan on lajin suosittu selostaja, ja nyt lajin parissa on kerrankin saatu ikuistettua jännittäviä hetkiä.

Jännityksen aiheutti tosin Somersetin Peter Tregon iskemä harhalyönti, joka osui suoraas selostamon ikkunaan ja lensi siitä läpi. Samalla kotikatsomoihin saatiin harvinaista krikettijännitystä. Nyt video on rankattu Britanniassa vuoden parhaaksi selostusvideoksi.