43-vuotiaan puumanaisen bikinivartalo saa sukat pyörimään – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalaismalli Stephanie Seymour on Suomessa vielä hieman tuntemattomampi, mutta Yhdysvalloissa neitokainen saa säännöllisesti palstatilaa lähinnä bikinikuviensa merkeissä. Hänet tunnetaan myös Guns N’ Roses -yhtyeen keulahahmon Axl Rosen ex-tyttöystävänä.

Nyt luksuslomalla parhaillaan rentoutuva Stephanie kuvattiin Sain Barthelemyn rannalla nauttimassa auringosta ja vesileikeistä. Seksikkääseen uima-asuun pukeutunut 43-vuotias Stephanie oli upea ilmestys märkähiuksisena ja auringon paahtamana. Ruskettunut mallikaunotar nautti rantapäivästä ystäviensä kanssa. Katso kuvat tästä.

Stephanie Seymour tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hän sai mallisopimuksen jo 14-vuotiaana osallistuessaan arvostettuun mallikilpailuun. 16-vuotiaana Seymour oli ensimmäisen kerran kohuotsikoissa, kun selvisi että hänellä oli suhde Elite-mallitoimiston naimisissa olevaan johtajaan. Sittemmin hän on poseerannut kymmenissä mainoskampanjoissa ja yli 300 kertaa lehtien kansikuvissa. Vuonna 1993 Stephanie Seymour poseerasi Playboy-lehdessä. Näyttelijäurallaan Seymour on nähty muiden muassa Kova laki -sarjassa.