Beyonce synnyttää tänään? Sairaalan VIP-huone valmiina

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähti Beyonce odottaa parhaillaan esikoistaan räppärimiehensä Jay-Z:n kanssa. Beyonce joutui raskautensa alkuvaiheissa viihdelehtien riepottelemaksi, sillä hänen väitettiin käyttävän tekaistua raskausvatsaa. Äskettäin hänen uskottiin synnyttävän jälkikasvunsa helmikuussa.

Nyt tuoreimpien tietojen mukaan Beyoncen on kerrottu valmistautuvan synnytykseensä. MediaTakeOut-sivuston mukaan St. Luke’s Roosevelt -sairaala on nimittäin järjestänyt supertähdelle VIP-synnytyshuoneen. Sairaalan hoitajien on myös kerrottu valmistautuneen VIP-vieraan tuloon.

Sairaalan on kerrottu myös varanneen puolet synnytysosastostaan vain Beyoncen käyttöön. Sivuston mukaan poptähden uskotaankin synnyttävän esikoisensa jo tänään. 30-vuotiaan laulajattaren edustustiimi ei ole kommentoinut huhuja. Beyonce kertoi julkisuudessa syyskuussa, että hän on kuudennella kuulla raskaana.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Äskettäin kaunotar kertoi ettei aio pitää äitiyslomaa, koska ei halua ajatella raskautensa olevan “ikään kuin sairaus”.