Beyonce synnyttää tänään? Sairaalan VIP-huone valmiina

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähti Beyonce odottaa parhaillaan esikoistaan räppärimiehensä Jay-Z:n kanssa. Beyonce joutui raskautensa alkuvaiheissa viihdelehtien riepottelemaksi, sillä hänen väitettiin käyttävän tekaistua raskausvatsaa. Äskettäin hänen uskottiin synnyttävän jälkikasvunsa helmikuussa.

Nyt tuoreimpien tietojen mukaan Beyoncen on kerrottu valmistautuvan synnytykseensä. MediaTakeOut-sivuston mukaan St. Luke’s Roosevelt -sairaala on nimittäin järjestänyt supertähdelle VIP-synnytyshuoneen. Sairaalan hoitajien on myös kerrottu valmistautuneen VIP-vieraan tuloon.

Sairaalan on kerrottu myös varanneen puolet synnytysosastostaan vain Beyoncen käyttöön. Sivuston mukaan poptähden uskotaankin synnyttävän esikoisensa jo tänään. 30-vuotiaan laulajattaren edustustiimi ei ole kommentoinut huhuja. Beyonce kertoi julkisuudessa syyskuussa, että hän on kuudennella kuulla raskaana.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Äskettäin kaunotar kertoi ettei aio pitää äitiyslomaa, koska ei halua ajatella raskautensa olevan “ikään kuin sairaus”.

Uusimmat