Irina Shayakin kurvit alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen tumma kaunotar Irina Shayk on ollut jo pidemmän aikaa kovassa nousussa julkkismarkkinoilla. Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa nykyisin seurustelevasta neitokaisesta veikattiin jo alkuvuodesta viime vuoden kovaa nousijaa mallimarkkinoilla.

Irina Shayk esiintyi äskettäin seksikkäänä tonttuna Intimissimi-alusvaatemerkin mainoksessa. Nyt 25-vuotias mallikaunotar saa miehet kuolaamaan uusilla alusvaatekuvillaan. Tummakutrinen Irina on nimittäin upea ilmestys pitsipöksyissään ja polvisukkahousuissaan. Katso kuvat tästä.

Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on muutaman vuoden malliurallaan ehtinyt tehdä varsin näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo monissa lehdissä, kuten Annabelle, Jalouse ja Bolero, sekä muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin kuitenkin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Huippumalli seurustelee nykyisin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.