Olivia Munn riisui komedian seksikohtauksiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina sekä useiden elokuvien ja televisio-ohjelmien tähtenä. Taannoin julkkiskaunotar nakuili PETA-järjestön kampanjassa, mutta on aiemminkin poseerannut vähissä vaatteissa.

Äskettäin Olivia Munn poseerasi FHM-miestenlehden kuvauksissa ilman rintaliivejä. Nyt 31-vuotias näyttelijätär nähdään rohkeissa seksikohtauksissa uuden The Babymakers-elokuvansa trailerissa. Brunette muun muuassa esiintyy vastanäyttelijänsä Paul Schneiderin kanssa alastomana suihkussa. Leffan tarinassa pari yrittää saada lasta, mutta miehen ainoa toimintakelpoinen spermanäyte on spermapankin holveissa.

Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild, Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.