Peura murtautui makuuhuoneeseen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessakin on uutisoitu tapauksista, joissa hirvet ovat rysähtäneet omakotitalojen ikkunoista sisään. Esimerkiksi vuonna 2004 hirvi loikkasi ikkunan läpi kaksivuotiaan pojan sänkyyn. Nyt eräs amerikkalainen perhe sai kutsumattoman vieraan makuuhuoneeseensa.

Casey ja Marla Keller olivat peittelemässä lapsiaan sänkyyn jouluaattona. Yhtäkkiä vanhemmat kuulivat ikkunan räsähdyksen ja kaviomaisia askelia. Pienten lasten vanhemmat saivat totaalisen slaagin, kun he näkivät 1,5 metrin korkuisen urospeuran makuuhuoneessaan. Katso kuvat tästä.

– Odotimme joulupukin tulevan poronsa kanssa katollemme, mutta sen sijaan peura tuleekin ikkunasta sisään. Emme tule unohtamaan tätä, Casey Keller kertoi Deseret News -sivustolle.

Perheen mukaan hirvieläin loikoili heidän kodissaan peräti kahden tunnin ajan. Villieläimiä hoitavat viranomaiset saapuivat kuitenkin paikalle ja saivat kuljetettua peuran ulos talosta. Marla-äidin mukaan peuran yllätysvisiitti tulee naurattamaan heitä varmasti aina tulevina jouluina. Perheenäiti oli kuitenkin hieman harmissaan siitä, että kamerallekin poseerannut peura sotki paikkoja ja pilasi tarkasti tehdyn joulusiivouksen.