Pikkutyttö pettyi karvaasti baseball-joululahjaansa

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa suositun keskusteluohjelman isäntä Jimmy Kimmel pyysi äskettäin vanhempia antamaan lapsilleen surkeita joululahjoja ja kuvaamaan pienokaistensa reaktioita. Videokoosteessa nähtiin, kuinka surkeita lahjoja saaneet tenavat saivat muun muuassa itkukohtauksia ja haukkuivat typeriä joululahjoja hauskoilla kommenteilla.

Eräs perheenäiti päätti tehdä jouluaattona jäynää pienelle tyttärelleen. Baseballia fanittava tyttö sai nimittäin inhokkijoukkueensa väreillä somistetun tyynyn joulupaketista. Videolla nähdään, kuinka White Sox -baseball-joukkueen fanityttö pettyy surkeaan lahjaansa.

Pikkutyttö on aluksi innoissaan, kun saa avata joululahjansa. Paketin avatessaan pikkutytön suupielet kääntyvät kuitenkin alaspäin, sillä pussista löytyykin hänen inhokkijoukkueensa Chicago Cubsin fanityyny. Mutrusuinen tenava alkaakin itkemään lattialla pettyneenä, kunnes pikkytytön äiti antaa tälle tämän toivoman lahjan.