Tamara Ecclestone poseeraa vähäpukeisena

Viihdeuutiset · Stara.fi

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on ollut viime aikoina usein otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Ökyrikas seurapiirijulkkis rakentaa parhaillaan 45 miljoonan punnan lukaaliinsa omaa koirakylpylää ja maanalaista yökerhoa.

Viime viikolla brittiläinen kohujulkkis Katie Price oli raivoissaan siitä, että Tamara Ecclestone on selvästi kopioinut hänen tyyliään. Tamara on nimittäin viime aikoina viettänyt paljon aikaa Pricen stylistien Gary Cockerillin ja Phil Turnerin kanssa ja muuttunut samalla kuin Pricen kaksoisolennoksi. Nyt F1-perijätär on kiinnitetty Ultimo-alusvaatemerkin malliksi, eli kaunotar on käynnistänyt uuden uran.Kuva: Ultimo

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.