Janne Katajan hometalokiistalle tuli äkkiloppu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkijuontaja Janne Kataja on ollut viime aikoina otsikoissa hometaloon liittyvässä kiistassa. Riihimäen käräjäoikeuden käräjätuomari Marja Räbinä hylkäsi taannoin Katajan vaatimukset kyseenalaisella tuomiollaan, jota myös asiantuntijat pitivät selvästi yleisestä oikeuskäytännöstä poikkeavana.

Oikeudenkäynti oli jatkumassa hovioikeuteen, mutta nyt oikeustaistelu on saanut yllätyskäänteen. Kataja nimittäin tiedotti tänään osapuolteen tehneen asiassa sovinnon. Samalla valitus hovioikeuteen on peruttu.

– Riitely on puuduttavaa puuhaa. Useinhan erimielisyydet ja poikkeavat näkemykset eivät helposti sovittelulla ratkea. Onnekseni voin todeta, että tällä kertaa kävi toisin. Tänään olen asiamieheni välityksellä perunut hovioikeudelle vireillä olleen valituksen, koska olemme vastapuolen kanssa päässeet sovintoon, kertoo Janne Kataja huojentuneena Raxat.fi -sivustolla pitämässään hometaloblogissa.