Negative-fanit uhmaavat jäätävää sadetta – leiri keikkapaikan eteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka suomalainen suosikkiyhtye Negative palaa tänä iltana esiintymislavoille Tampereen Pakkahuoneella. Yhtyeen keulahahmo Jonne Aaron on toipunut vakavasta sairaudesta ja on valmis nousemaan lavalle.

Negative esiintyy Tampereen Pakkahuoneella ja huomenna Espoon Amarillossa. Tamperelaiset ovat saaneet tänä aamuna ihmetellä keikkapaikan edustan tapahtumia, sillä Negative-fanit saapuivat jonottamaan parhaita paikkoja jo eilisen puolella. Yönsä Tullinaukiolla viettäneet fanit perustivatkin ovensuuhun varsinaisen fanileirin päästäkseen varmasti sisään keikalle ensimmäisten joukossa.

Kuluneella viikolla bändi on ehtinyt treenaamaan settinsä teräkuntoon. Jonne kertoo olevansa valmis palaamaan esiintymislavoille.

– Odotan innolla tulevia uudenvuoden keikkoja. On ollut hieno laulaa taas sairasloman jälkeen. Takana on ensimmäiset bänditreenit viikkoihin ja ollaan treenattu vähän spessua vaihtuvan vuoden kunniaksi. Tampereen Pakkahuoneella tänään on varmasti hieno meininki sillä onhan kyseessä ”kotiareena”. Lauantaina venytetään kieliä ja äänihuulia Espoossa, Jonne Aaron kertoi tunnelmistaan Staralle.