Greyn Anatomia -hittisarja menettää tähtensä?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäkomistus Patrick Dempsey tunnetaan parhaiten Derek Shepherdin roolista Greyn Anatomia -draamasarjassa. Hän on esiintynyt myös lukuisissa elokuvissa, jotka ovat kuitenkin painottuneet lähinnä romanttisiin komedioihin.

Dempsey kertoi äskettäin lopettavansa näyttelemisen Greyn Anatomia -sairaalasarjassa. Nyt 45-vuotias tähti kertoi kuitenkin olevansa vielä epävarma tulevaisuudestaan sarjassa. Hän nimittäin kertoi harkitsevansa sarjassa jatkamista, jos ohjelman tuottajat antavat tälle enemmän vapauksia.

– En tiedä, esiinnynkö jatkossa vielä koko tuotantokauden ajan vai jätänkö sarjan kokonaan. Haluan tehdä elämässäni jotain muutakin, kuten kilpa-autoilua ja elokuvia, Dempsey kertoi TV Guide -lehdelle.

Dempsey kertoikin, että jos hän onnistuu tasapainottamaan näyttelemisen ja kilpa-ajamisen, hän saattaa jatkaa sarjassa. Tähti on näytellyt Greyn Anatomia -ohjelmassa jo vuodesta 2005 lähtien. Dempsey on kertonut aiemmin, että sarja on ollut iso osa hänen elämäänsä.

Patrick Galen Dempsey tienasi yhdestä Greyn Anatomia -jaksosta 225.000 dollaria. Draamasarjan menestyksen myötä näyttelijäkomistukselle tarjottiin useita mainossopimuksia ja hän toimii nykyään muun muuassa Versace-merkin mallina. Tähti meni ensimmäisen kerran naimisiin 21-vuotiaana 48-vuotiaan opettajan Rocky Parkerin kanssa. Parkerilla oli yksi poika, joka oli vuoden vanhempi kuin Dempsey. Vuonna 1999 näyttelijä avioitui meikkaaja Jillian Finkin kanssa. Parilla on kolme lasta.