Huima video verkossa: Hurjapää rullaa pitkin teitä asullaan – ohittaa moottoripyöränkin

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Jim Carreyn tähdittämässä Yes Man -elokuvassa nähdään vaarallinen kohtaus, jossa stunttinäyttelijät laskevat mutkaista mäkeä alas ”rullapuvuilla”. Nyt eräs uhkarohkea mies näyttää mallia nettivideolla, kuinka tuolla erikoisella kokovartalopuvulla tulee laskea.

Jean Yves Blondeau -niminen mies nimittäin laskee nettivideolla supersankarimaisella rullapuvulla Sveitsin alppien asfalttiteillä. Vuoristomaisemassa temppuileva mies näyttää videolla kuin liitävän ilmassa. Miehen taidonnäytettä hämmästelevätkin useat katsojat.Kuva: YouTube

Eräässä kohdassa mies muun muuassa lentää lyhyen matkan ilmassa pienen pompun jälkeen. Rullapuvussa laskeva Blondeau myös ohittaa tiellä ajavan moottoripyörän. Mies näyttää taitonsa myös pitkällä radalla, jossa hän kiitää puvunsa kanssa huimaa vauhtia.