WTF, televisiouutisille nolo virhe

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutislähetyksissä sattuu usein monenlaisia kommelluksia, koska suorissa lähetyksissä virheitä ei voida enää korjata. Materiaaleihin etukäteen tutustuminen kuitenkin kannattaisi, sillä siten olisi todennäköisesti voitu välttyä ainakin yhdeltä tuoreelta ja erityisen nololta mokalta.

Norjalainen NRK-televisiokanava järkytti nimittäin ainakin nuoremmat katsojansa, kun uutisankkureiden taustalla esitettiin hämmentävää uutisgrafiikkaa. Tarkoituksena oli esittää näkötestissä käytettävä kirjainrykelmä, mutta tällä kertaa se olikin pilailumielessä tehti kooste tekstiviesteistä tuttuja rivojakin lyhenteitä.Kuva: NRK

Televisioruuduissa nähtiin nimittäin lyhenteistä muiden muassa OMG, WTF, STFU ja monet muut tutut lyhenteet. Asiasta uutisoi eilen ensimmäisenä The Local -verkkojulkaisu ja sanomalehti VG. Uutiskanava kertoi myöhemmin ottaneensa kuvan käyttöön kaupallisesta kuva-arkistosta tarkistamatta sitä.