David Guetta : Without You -arvostelu

Singlet · Stara.fi

Ranskalainen konemusiikin guru David Guetta on hallinnut kuluneen vuoden ajan tanssilistoja lähes suvereenisti, sillä hänen hittinsä ovat toinen toisensa jälkeen nousseet soittolistojen kärkeen. Nothing But The Beat -levyltä on nyt julkaistu jo sen verran hittejä, että ne alkavat ehtyä.

Tuorein single onkin jo hieman vähemmän vetovoimainen tanssipala, sillä Without You ei nostata polvea enää kovin tehokkaasti. Guettalle ominaiseen tapaan mukana on jälleen tunnettu supertähti, ja tällä kertaa kunnia on langennut r&b-hiteistä tutulle Usherille. David Guetta ja Usher esittävät keskinkertaisen mukavan tanssibiisin, joka nojaa perinteisiä tanssibiisejä enemmän vahvasti juuri vokaaleihin.

Vokaalipuolella Usher onnistuukin hyvin, mutta varsinainen kappale jää vielä turhan vaisuksi rallatukseksi. Siitä löytyy toki keskinkertaisen tarttuva koukku, mutta melodiapuolella Guettalta olisi odottanut enemmän. DJ-termeillä sanottuna tässä on kelpo kappale alkuillan täytemusiikiksi. Singleltä löytyy myös pari remiksiä, joista R3hab Remix potkii houselinjalla selvästi normiversiota tanakammin. Nicky Romeron versio sen sijaan jää vaisuksi beach houseksi.

Pisteet 3/5

PS: Stara tapasi David Guettan syksyllä Tukholmassa. Lue supertähden haastattelu tästä.