Emma Roberts shoppaili luurankoasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Julia Robertsin veljentytär Emma Roberts on ryhtynyt valloittamaan toden teolla Hollywoodia näyttelijänä ja laulajana. Emma on nähty valkokankaalla jo useammassakin elokuvassa ja uusia rooleja tulee kovaa vauhtia. Taannoin hän kertoi valitsevansa itselleen vain mukavia elokuvia.

– Valitsen vain sen projektin, mistä pidän. Minua ei kiinnosta, onko elokuvan budjetti miljardi tai yksi dollari, Roberts kertoi E! Onlinen mukaan.

Nyt Emma on kuvattu shoppailemassa Hollywoodissa hieman poikkeuksellisessa asussa. Hän oli nimittäin pukeutunut luuranko-paitaanKuva: SplashKuva: Splash

20-vuotias Emma Roberts on Julia Robertsin veljen, näyttelijä Eric Robertsin tytär. Emma teki ensimmäisen näkyvämmän elokuvaroolinsa Blow-elokuvassa jo yhdeksänvuotiaana. Läpimurtonsa hän teki vuonna 2009 Koirahotelli-elokuvassa.

Lapsuudessaan Emma vietti paljon aikaa Julia Robertsin elokuvien kuvauspaikoilla, joten näytteleminen tuli hänelle tutuksi jo varhain. Taannoin Emma vieraili Jay Lenon luotsaamassa The Tonight Show -ohjelmassa, jossa hän sivalsi Twilight-tähti Robert Pattinsonia. Tästä syystä Twilight-fanit hyökkäsivät Emman Twitter-blogissa kovasanaisesti häntä vastaan ja Emma Roberts joutui lopulta sulkemaan koko mikrobloginsa.