Popkaunotar paljastelee kurvikkaana korsetissa – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Takavuosina suurta suosiota niittänyt poptähti-näyttelijätär Holly Valance on viettänyt viime vuodet hiljaiseloa, mutta tänä vuonna neitokainen on astunut jälleen julkisuuteen. Valance poseerasi taannoin Fosters-olutmerkin kampanjan mainoskuvassa yläosattomissa kultamaalilla peitettynä.

Holly Valance kihlautui ennen joulua miljardöörimiehensä Nick Candyn kanssa. Nyt 28-vuotias popkaunotar poseeraa EuroMillions-yrityksen kampanjakuvissa seksikkäässä korsetissa ja pitsisukkahousuissa. Kuvan idean takana on 1960-luvun The Millionairess -elokuva, jonka pääosassa nähtiin legendaarinen Sophia Loren. Katso kuva tästä.

– Mielestäni oli unelmien täyttymys poseerata The Millionairess -elokuvasta tutussa kohtauksessa, Valance kertoi Mirror-sivuston mukaan.

Australialainen Holly Valance nousi tähdeksi supersuositun Neighbours-televisiosarjan tähtenä ja valloitti myös hittilistat vuonna 2002 julkaistulla Kiss Kiss -hitillään. Hänet noteerattiin vuonna 2006 maailman 69. seksikkäimmäksi naiseksi FHM-lehden äänestyksessä. Viime vuosina Holly on painiskellut painonsa kanssa. Vuonna 2003 Valance oli hoikka supertähti, mutta alkukesästä 2011 hänen painonsa oli noussut huomattavasti. Tuoreissa kuvissa neitokainen on taas hoikistunut selvästi.

Uusimmat