Popkaunotar paljastelee kurvikkaana korsetissa – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Takavuosina suurta suosiota niittänyt poptähti-näyttelijätär Holly Valance on viettänyt viime vuodet hiljaiseloa, mutta tänä vuonna neitokainen on astunut jälleen julkisuuteen. Valance poseerasi taannoin Fosters-olutmerkin kampanjan mainoskuvassa yläosattomissa kultamaalilla peitettynä.

Holly Valance kihlautui ennen joulua miljardöörimiehensä Nick Candyn kanssa. Nyt 28-vuotias popkaunotar poseeraa EuroMillions-yrityksen kampanjakuvissa seksikkäässä korsetissa ja pitsisukkahousuissa. Kuvan idean takana on 1960-luvun The Millionairess -elokuva, jonka pääosassa nähtiin legendaarinen Sophia Loren. Katso kuva tästä.

– Mielestäni oli unelmien täyttymys poseerata The Millionairess -elokuvasta tutussa kohtauksessa, Valance kertoi Mirror-sivuston mukaan.

Australialainen Holly Valance nousi tähdeksi supersuositun Neighbours-televisiosarjan tähtenä ja valloitti myös hittilistat vuonna 2002 julkaistulla Kiss Kiss -hitillään. Hänet noteerattiin vuonna 2006 maailman 69. seksikkäimmäksi naiseksi FHM-lehden äänestyksessä. Viime vuosina Holly on painiskellut painonsa kanssa. Vuonna 2003 Valance oli hoikka supertähti, mutta alkukesästä 2011 hänen painonsa oli noussut huomattavasti. Tuoreissa kuvissa neitokainen on taas hoikistunut selvästi.